(№12)
Їжа
- Знімок не допоможе передати смак, аромат дині, але може розкрити його в кадрі. Покажіть будову продукту, який він – щільний, що несе вологу або осушуючий до приємного хрускоту, а може ніжний оксамит.
- Неодмінно сфотографуйте структуру страви. Покажіть інгредієнти. Донесіть максимум інформації через знімок про продукти, що становлять страву.
- Показуйте всі етапи приготування. Відображення деталей відображає наявність страви і оригінальність продуктів.
- Не уникайте довільних композиційних рішень, тут немає алгоритму. Використовуйте мінімалізм і геометрію. З їжею теж можливі експерименти!
РАДА: використовуйте розрізані фрукти і овочі, які виглядають набагато смачніше і соковитіше, ніж цілком.
Немає коментарів:
Дописати коментар