вівторок, 7 березня 2023 р.

 (№12)

Їжа

  • Знімок не допоможе передати смак, аромат дині, але може розкрити його в кадрі. Покажіть будову продукту, який він – щільний, що несе вологу або осушуючий до приємного хрускоту, а може ніжний оксамит.
  • Неодмінно сфотографуйте структуру страви. Покажіть інгредієнти. Донесіть максимум інформації через знімок про продукти, що становлять страву.
  • Показуйте всі етапи приготування. Відображення деталей відображає наявність страви і оригінальність продуктів.
  • Не уникайте довільних композиційних рішень, тут немає алгоритму. Використовуйте мінімалізм і геометрію. З їжею теж можливі експерименти!

РАДА: використовуйте розрізані фрукти і овочі, які виглядають набагато смачніше і соковитіше, ніж цілком.



Немає коментарів:

Дописати коментар